Op zoek naar bloemenwinkel turnhout?

bloemenwinkel turnhout
 
Bloemist Eugeen Sels zet stap opzij voor dochter Oud-Turnhout Het Nieuwsblad.
Eugenes oudste dochter An 37 had eerder al met haar man de bloemenwinkel van Sels in de Turnhoutse Patersstraat overgenomen. Naar de veiling. Ik kreeg een jaar geleden het gevoel dat de structuur van dit bedrijf te zwaar was voor mijn schouders alleen, legt Eugeen uit.
Kiwanis Turnhout vzw bloemenmarkt.htm.
Vanaf 2013 werd de organisatie van de BLOEMENMARKT overgenomen door vzw Ispahan., een vereniging die in Turnhout op een zeer breed draagvlak kan rekenen. en ook de steun geniet van de diverse service-clubs. Kiwanis Turnhout vzw. naar nieuwe startpagina. laatst bijgewerkt: 01/03/2017.
THOMAS Startpagina Facebook.
Aanbevolen door 7 personen. Ik bestelde 2 weken op voorhand bloemen voor een relatief eenzame oudere dame.Ik ben een half uur in de zaak geweest om een pot te kiezen en de bloemen te bespreken. Voor jaar betekent dat een wereld van verschil.
Bloemen, planten en decoratiewinkel over te nemen te Turnhout Centrum Overnameweb.
Bloemen, planten en decoratiewinkel met uitstekende ligging te Turnhout, gelegen midden in het centrum met een aantal openbare parkings in de directe buurt. Goed gevulde en verzorgde winkel met een verkoopoppervlakte van ongeveer 125 m, een atelier waar workshops in bloemschikken wordt gegeven. Verder nog een berging en toilet. Decoratiestukken met zorg uitgekozen en aangekocht. De huurprijs voor dit handelspand is 1.600 per maand. Stock is inbegrepen in de verkoopsprijs. Samengevat, aantrekkelijke winkel met prachtige locatie! Deel deze advertentie. Deze advertentie delen met een kennis. Bewaar deze advertentie in Mijn Overnameweb. Neem contact op met de adverteerder. Hou me op de hoogte! Misschien zijn deze advertenties ook wel interessant voor jou. Bloemenwinkel over te nemen in Antwerpen en Mechelen.
Aldi folders in Turnhout aanbieding, catalogus, promos. Facebook icon.
Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Begin Supermarkten Aldi. Aldi Turnhout folders en promoties. Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Aldi. Waardering: 3.9 / van 332 stemmen. Folders Zoek op product. Bekijk de folder. Aldi Turnhout folders en promoties.
Hypermarkt Carrefour TURNHOUT parklaan.
Bar en/of Restaurant. Andere winkels in de omgeving van TURNHOUT parklaan. Carrefour market TURNHOUT korte gasthuisstraat. Korte Gasthuistraat 38 2300 Turnhout. Carrefour express TURNHOUT MERODECENTER. Merodecenter 33 2300 Turnhout. Carrefour express TURNHOUT. Lode Peetersplantsoen 7 2300 Turnhout. Carrefour market Turnhout Nieuwe Kaai.
Sels Evergreen.
Klasse en stijl vindt u terug in onze binnen en buitenplanten, bloemwerk, tuin en seizoensartikelen, potterie en glaswerk. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en idee├źn voor binnen en buiten en geven wij u hierover graag vakkundig advies.
AD Turnhout.
Ik wens exclusieve promoties en kortingen online beschikbaar op de e-shop van Delhaize te ontvangen. Ik wens de lopende acties en promoties in de supermarkt, recepten en kooktips en advies te ontvangen. Vul alle verplichte velden in om verder te gaan.

Contacteer ons